Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Свенерик доаѓа во Македонија

пријавена од freak пред 1 година, 4 месеци. (bujinkan.org.mk)

Големиот нинџа мајстор шихан Svenerik Bogsate на семинар во Македонија

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  а да го пратиме нинџава како преговарач за името?

 • +1 глас

  Хех, не може.
  Ќе му најдат дека „Свенерик“ е всушност име на новопронајденото дело на Хомер и дека мора да се се преименува во „БНМ Свенерик“ (Бивши нинџа мајстор Свенерик).
  На што нашиве ќе тврдат дека не е така, туку тоа е потомок на Александар Велики и Хунзите и промптно ќе ја преименуваат скопската железничка станица во „Свенерик Букефал“.
  И така, уште 17-18 години...