Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Кочанецот Марјан Ѓорѓиев замина за Пекинг со велосипед

пријавена од kocanitonight пред 1 година, 12 месеци. (www.kocanitonight.com)

Во четврток на 10ти април, велосипедистот Марјан Ѓорѓиев замина за Пекинг со велосипед. Тој треба да извози околу 12.000 километри и ќе минува низ 9 држави (Бугарија, Турција, Ерменија, Азербејџан, Туркменистан, Узбекистан, Киргистан, Казахстан, Кина) за да биде дел од Олимписките Игри 2008.

станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.