Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Каде исчезнаа билетите за Македонија-Шпанија?

пријавена од tom пред 8 месеци, 1 седмица. (a1.com.mk)

...кај мене во населба се делеа во штабот... ете каде!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Станува збор за Автокоманда... Па ако некој има другар од Автокоманда и член на ВМРо, можеби ќе може да испроси 1 карта...

    Резил :(

  • +1 глас

    Арена Филип Втори Македонски - Надградена и проширена / Остваруваме (профит) !