Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Хрватите го обраа бостанот

пријавена од Vnuce пред 2 години, 4 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Подарок за Билиќ ... нека се освежи човекот, де :)

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    колку феноменална статија :))
    Фул Респек!
    особено во делот со „кртот“ на максимир. :)

  • +2 гласови

    „Не е лошо да создадете играчи што ќе знаат да играат и на тежок терен. Впрочем, вие сте и ватерполо-велесила - завршија навивачите.“ хахахахх