Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ало Величе!!

пријавена од ribaro пред 2 години, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

Величе Шумоликовски се изнерврал. Има и видео.

станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Оф леле мајко, копуко се налути. А, бе и тој Катанец или е глуп или намерно остава еден продавач во репрезентацијата.

  • +2 гласови

    Гарантирам дека се спремал ова да му го каже на новинарот. Се приметува по начинот на кој излезе на теренот, ставањето на рацете во џебовите, дувањето како паун и сељачкото ’ркање шлајм... Фудбалер... no further comments...

  • +1 глас

    Кад се сељо промангупе...