Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Ако има ќерка и ќерката ќе му ја е...

пријавена од Lavot пред 2 години, 7 месеци. (www.taratur.com)

Српскиот кошаркар Дарко Миличиќ по поразот од Грција беше прилично сочен во изјавата што ја даде за српските медиуми. Откако помина: мајки, ќерки, посака орален секс и слични мотиви, ги нарече судиите гомнари и пичкетини, си помина само со казна од 10.000 евра.

станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите