Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ајмо овамо кој е за кладење

пријавена од Troskot пред 1 година, 6 месеци. (www.kubura.com.mk)

На натпреаврот Салцбург аматери - Воклабрук има мало паѓање на единицата од 1,8 на 1,7 но повеќето обложувалници од почеток ја имаат определено единицата на ниво од 1,7 така што движење на коефициентите практично и нема. Позначаен пад има на двојката кај натпреварот Ст. Полен - Граткорн од 3,00 на 2

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.