Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

A1 Немирна

пријавена од pero пред 1 година, 7 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Како медиумите ги гнасат нештата...

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Спорт

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  А1 има обичај од сабајле да ги копира вестите од макфакс па за оние за кои ќе има сопствен прилог ги брише и на нивното место (буквално) ја реди својата вест (прилог).
  ако кликнете на линкот од текстот ќе видите дека А1 има прекрасен текст за навивачите... баш онака како што сакал авторот на текстот...
  а еве ја веста за која всушност се зборува http://www.makfax.com.mk/look/novina/art...
  ако некој треба да се обвинува, тоа е макфакс, а не А1.
  можеби најголем удел има полицијата која испратила до нив вакво соопштение (ова е само претпоставка).