Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи во категорија

Гласајте за штотуку објавените страници од оваа категорија и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.Топ 10 седмицава

  сите топ листи...

  Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

  Ова е листа на статиите кои штотуку станале популарни благодарение на вашите гласови. Можете да гласате за статиите кои Ви се интересни. Се разбира гласајте и за свежите статии и помогнете да станат популарни.

  Ти и која армија?

  пријавена од kotle популарна пред 1 година, 5 месеци. (indexed.blogspot.com)

  indexed е супер графо-блог :-)

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  www.on.net.mk sucks

  пријавена од gemidjy популарна пред 1 година, 6 месеци. (on.net.mk)

  Единствениот шампионат во кој Трендо не би сакал детето да му е шампион.

  5 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Новинарски мршојаден говор

  пријавена од femgerila популарна пред 1 година, 6 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

  Семејната трагедија (смртта на сопругот и самоубиството на синот) како да не и` беше доволна на оваа кутра жена. А неее. Тука се нашите новинари да и` го загорчат она преостанато време што ние го нарекуваме живот.

  1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

  Дали единствената награда за христијаните е задгробниот живот?

  пријавена од zlochko популарна пред 1 година, 6 месеци. (kajmakot.softver.org.mk)

  ...или како од бога да дибиеш материјален благослов во два чекори: 1. Стани поп. 2. Почни да се молиш! :)

  1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

  Тоше & Кристијан - MY LITTLE

  пријавена од gemidjy популарна пред 1 година, 6 месеци. (www.youtube.com)

  Многу добра песна

  18 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Скромноста на македонските владици

  пријавена од JetLiChan популарна пред 1 година, 6 месеци. (www.vest.com.mk)

  Црковни извори велат дека сите владици живеат во богато опремени резиденции (и возат коли од 30/40000 евра), додека поголемиот дел манастири и цркви мака мачат да обезбедат пари за основните потреби.

  57 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Морбидна покана

  пријавена од razvigor популарна пред 1 година, 6 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

  Отворам Фејсбук после мала пауза и гледам ми стигнала препорака да се поврзам со некого. Љубопитен кликам на линкот, кога што ќе видам - ми предлагаат да се здружам со мртвиот Тоше Проески.

  8 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Манаки назад во Битола.. бла бла бла...

  пријавена од fidanovska популарна пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

  Бидејќи ова е нешто со што тотално се согласувам, а немам толку голема посетеност на мојот блог да го линкувам, го “лепам“ овде! ;)

  16 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Неодоливи слатки

  пријавена од Lavot популарна пред 1 година, 6 месеци. (www.taratur.com)

  ..очигледно се работи за реномирана слаткарница со многу муштерии, кои не потпаѓаат под пропагандите на злите сили и не се согласуваат со вакви монтирани процеси...

  4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  XKCD - Слушај се себе си

  пријавена од meglen популарна пред 1 година, 6 месеци. (xkcd.com)

  Некои корисници се жалат дека YouTube не им дозволувал да се најават т.е. биле банирани... Да постоеше ваков вирус, можеби светот ќе беше подобро место за живеење.

  4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Кајмакот ми удри БАН

  пријавена од Spartak популарна пред 1 година, 6 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

  НАВИСТИНА?

  115 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Бесплатни СМС кон сите мрежи во Македонија

  пријавена од jucfaca популарна пред 1 година, 6 месеци. (www.bluezone.com.mk)

  Ова е навистина супер сајт.Има можност за испраќање на бесплатни СМС пораки кон сите мрежи во Македонија,а згора на тоа и прекрасен портал и многу начини за заработка и забава. Едиствен сајт кој е максимално транспарентен во однос на условите за употреба и приватноста,а има и валидна http заштита

  9 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Пиеме пиво пред коперација

  пријавена од јован популарна пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

  „...Вчера влегов во едно дуќанче. Го демневме како аптека. Викам мастики, па шепнувам „а пиво ќе ми дајш?“. Вика...“

  11 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Цајканите се секаде исти

  пријавена од глиша популарна пред 1 година, 6 месеци. (media.a1.com.mk)

  „Нема да коментирам за случајот, ама според снимките што ги презентираше ХРТВ, може да заклучиме дека каде и да одите полициската глупост е секаде иста. ПА ДОБРО БЕ ПОЛИЦАЈЦИ АЈ РАЗБИРАМ ШТО ИМ ГИ КОНФИСКУВАТЕ КОМПЈУТЕРИТЕ, АМА МОНИТОРИТЕ ЗА ШТО ВИ СЕ?“

  2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  365.com.mk има потреба од нови автори

  пријавена од cchevy популарна пред 1 година, 6 месеци. (www.365.com.mk)

  Сите заинтересирани можат да пишат на writers@365.com.mk

  14 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Ребрендирање :)

  пријавена од Acid популарна пред 1 година, 7 месеци. (kajgana.com)

  На некого му пукнал филмот, па се решил на конкретен чекор - да го ребрендира грчкото конзуларно претставништво :)

  2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Рекордерот даруваше по 158 пат

  пријавена од dimitarvelkov популарна пред 1 година, 7 месеци. (www.baltazar.com.mk)

  Димитар Велков Маријаната даруваше крв по 158 пат минатата недела во акцијата на Заводот за трансфузиологија што се одража во просториите на ОО на црвениот крст во Кочани.

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Иако не македонска страна, но БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ!

  пријавена од freak популарна пред 1 година, 7 месеци. (www.cia.gov)

  Се кладам дека барем 30% од информациите (иако се генерални) не сте ги знаеле!

  7 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Кец за “Седмица“

  пријавена од stockton популарна пред 1 година, 7 месеци. (nathans-chronicles.blogspot.com)

  Критика за новите цени и услуга во “Седмица“

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Незаборавна изведба на Sunday Bloody Sunday [Видео]

  пријавена од новица популарна пред 1 година, 7 месеци. (www.youtube.com)

  Но, наместо Боно, пее некој друг. :)

  1 коментар | проблем? | категорија: Сешто