Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи во категорија

Гласајте за штотуку објавените страници од оваа категорија и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.Топ 10 седмицава

  сите топ листи...

  Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

  Ова е листа на статиите кои штотуку станале популарни благодарение на вашите гласови. Можете да гласате за статиите кои Ви се интересни. Се разбира гласајте и за свежите статии и помогнете да станат популарни.

  КАДЕ Е vordan ?

  пријавена од gemidjy популарна пред 1 година, 3 месеци. (weblogs.newsday.com)

  Од извори блиски на MySpace и Facebook дознаваме дека Вордан е активен во кампањата на Владата на Р.М. која ќе се реализира во 2009г. „Споменик за секој град“. Не бе вистина... каде е Ванчо? Ајде малку живо на Кајмакот пред Н.Г...

  13 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Југоносталгија, Југословени, југословенско малцинство?

  пријавена од dasaf популарна пред 1 година, 4 месеци. (vuna.info)

  Југословени од цела бивша Југославија - обединете се!

  9 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Идиотски квизови

  пријавена од sinbos популарна пред 1 година, 4 месеци. (katika.blog.com.mk)

  Добро бе ќе се свестиме ли народов некогаш? Квизов е чиста кражба,многу просто функционира,само неупатениот ќе се излаже...Имено,просто прашање,како што и обично се,ќе се залета народ да заработи некое денарче...Сите повици намерно се држат во IVR-от нон стоп и така ги лапаат парите од нас!

  2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Mлади Инфо

  пријавена од woona популарна пред 1 година, 4 месеци. (www.mladiinfo.com)

  Млади инфо е инфо портал, наменет за сите амбициозни млади луѓе кои имаат желба да се усовршуваат и едуцираат во различни области на универзитетите и институциите низ светот. Овој портал беше создаден на крајот од 2008 година најмногу поради недостигот од информации со кој се соочуваа младите од Мк.

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Кој сака да стане Паланчанец?

  пријавена од sead93 популарна пред 1 година, 4 месеци. (krivapalanka.info)

  Колку си образуван Паланчанец, а?

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Предавање за студентите од Универзитетот „Трето доба“

  пријавена од razvigor популарна пред 1 година, 4 месеци. (www.metamorphosis.org.mk)

  Чекор за премостување на дигиталниот јаз кај една од најзагрозените групи.

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  HPV вакцини??!

  пријавена од ribaro популарна пред 1 година, 4 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

  Лично искуство на Оксиморон: „Кога ги гледаш рекламите за бесплатна вакцинација кои непрестано вртат по телевизиите, добиваш впечаток дека тоа навистина е така. Но кога ќе се обидеш да добиеш повеќе информации за истото..."

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Земете одличен модел, супер шминкер и фантастичен фотограф...

  пријавена од zlochko популарна пред 1 година, 4 месеци. (missatlaplaya.blogspot.com)

  ...и ќе добиете 20 годишна девојка која е сликана како да има 10, 20, 30, 40 и 50 години. Одлична фото сесија и фантастичен краен резултат.

  1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

  Окта - туристичка дестинација

  пријавена од ribaro популарна пред 1 година, 4 месеци. (www.oktavillagetravel.com)

  ... Нуди специјален попуст за валентиново, сафари разгледување...

  9 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Balcan Cage

  пријавена од ribaro популарна пред 1 година, 4 месеци. (www.youtube.com)

  Видео коментар на Борис Каевски, за тоа како не третира ЕУ.

  6 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  На што се палат тинејџерите?

  пријавена од Igorce популарна пред 1 година, 4 месеци. (zdravo.com.mk)

  Децата чии родители растеа со рокенрол, сега созреваат со турбофолк и сапуници. Нашите најмили уште неизживеани бегаат од стварноста, а со тоа и го губат индивидуалитетот и лесно се претопуваат во толпата поклоници на „врвните уметнички квалитети“

  10 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Моја Медицина

  пријавена од Spartak популарна пред 1 година, 5 месеци. (mojamedicina.com.mk)

  Одличен сајт за кој мислам дека секој еден треба да го разгледа. Мислам дека е единствен од овој тип на Македонски јазик.

  16 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Скопје

  пријавена од ribaro популарна пред 1 година, 5 месеци. (refleksii.blog.com.mk)

  Скопје е паланка. Не Крива Паланка, туку права паланка.

  4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Не купувајте книги

  пријавена од borg популарна пред 1 година, 5 месеци. (zahovistika.blog.com.mk)

  Американската веб-страница chegg.com снабди револуционерен он-лајн позајмувачки сервис за книги, нудејќи преку 2 милиони употребени книги и 800 000 нови наслови на книги за студенти, кои сакаат да ги земат на заем, наместо да ги купат.

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Кризирање

  пријавена од ribaro популарна пред 1 година, 5 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

  „Ако државата не сака да се откаже од акцизите и даноците платени од уживателите на овој легален порок - тогаш мора да се потруди да им обезбеди барем минимални услови во вид на обележани простории за пушачи.“

  19 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Meet the World

  пријавена од ribaro популарна пред 1 година, 5 месеци. (sense-bg.com)

  Сите бои на вистината.

  3 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Приказна за виното

  пријавена од kzograf популарна пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

  Го сакаме, се гордееме, а тапкаме во место со онлајн промоција (продажба е оддалечен сон).

  1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

  Незнаењето е блаженство...

  пријавена од zlochko популарна пред 1 година, 5 месеци. (mail2.someecards.com)

  Остроумно.

  5 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Фантастични слики од воздух од Охрид и околината

  пријавена од Ikarus популарна пред 1 година, 5 месеци. (forum.avijacija.com.mk)

  Одлични слики од фантастичен квалитет.

  2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Погледот од Монт Еверест

  пријавена од Ikarus популарна пред 1 година, 5 месеци. (forum.avijacija.com.mk)

  Ако некогаш сте се запрашале како изгледа погледот од највисокиот врв на светот, погледнете подолу. 8.85 километри висина, скоро максималната висина која ја постигнуваат повеќето интернационални летови. Оваа фотографија е направена од Roddy Mackenzie во 1989 година.

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто