Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи во категорија

Гласајте за штотуку објавените страници од оваа категорија и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.Топ 10 седмицава

  сите топ листи...

  Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

  Ова е листа на статиите кои штотуку станале популарни благодарение на вашите гласови. Можете да гласате за статиите кои Ви се интересни. Се разбира гласајте и за свежите статии и помогнете да станат популарни.

  Основи во студентското кулинарство - мачкано

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (sp.blog.com.mk)

  Што треба да знаеш за кулинарство ако си студент далеку од дома. Серија скрипти објавени во Елфаско по курсот „Основи во студентското кулинарство“.

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Формула 1 - девојки се разбира

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.koli.com.mk)

  Од минатата сезона Формула 1 баш и не ми е многу интересна... ама Ф1 девојките сеуште се интересни.

  2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Know How - Како да шеташ како пензионер?

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.kajgana.com)

  Истражување и совети кога да се држиш кога се шеташ а си дочекал пензија.

  0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Автостопери Да или Не

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.koli.com.mk)

  Совети за возачите дали да земаат автостопери или не. Мој совет е да се заемаат автостопери/ки само од Охрид накај плажите кога се во купачи за да нема каде да скријат нож/пиштол.

  2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Видовити Милан - човекот е геније!

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (kiberkotle.net)

  Човекот е геније. Сите мои обиди да бидам антрополошки оптимист паѓаат во вода, кога ги прелистувам клиповите од неговото тарот шоу на Youtube.

  1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

  Утрински бурек

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.ovaeskopje.com.mk)

  Осврт за бурекот. „Навика или вкус, секогаш кога влегуваме во нашите пекари велиме е денес ќе сменам и нема да јадам бурек туку нешто друго...“. Ама јас стварно не јадам бурек во пекара туку симит погача (симитка). :)

  3 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Пристигна новото Фиат 500

  пријавена од Janko популарна пред 3 години. (www.koli.com.mk)

  Добра вест: Новото Фиќо ќе биде преставено на 4-ти јули во Торино Лоша вест: Ќе биде околу 10000 евра (а беше најавувано за под 5000 евра)

  2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

  Автоперална како што господ ја замислил да биде

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.motika.com.mk)

  Баш ми е прљава колата, кај точно е пералнава?

  1 коментар | проблем? | категорија: Сешто