Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

цела архива на Тајмс онлајн 1785-1985

пријавена од Ania пред 1 година, 9 месеци. (archive.timesonline.co.uk)

200 години преку призмата на Тајмс. Регистрацијата е бесплатна! Интересно е да се видат статии за Македонија од 1903 а богами и од 1895.

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  сакав да кажам 1785, да не бидам обвинета дека не знам колку се 200 години....за секој случај

 • +1 глас

  Одличен потег на Тајмс!

 • +2 гласови

  Кога NYT ја отворија својата архива и јас веднаш појдов 1903 да видам што има :)

  а ми се чини дека и некој пијател ми кажуваше дека истот го направил.

  коинциденција или....