Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

World of Warcraft vs. Real Life

пријавена од ribaro пред 2 години, 9 месеци. (blogot.blog.com.mk)

Зошто членовите на Слободен софтвер ги немало на „CC"...?

станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Кому му требаа членовите на Слободен софтвер да бидат на ЦЦ?!??

 • +1 глас

  Да никому, но ако веќе настапуваат зад името на организацијата тогаш треба да внимаваат, бидејчи нé претставуваат сите!

 • +1 глас

  Игор, кај Би треба да коментираш не овде. Јас само ја поставив врската до посот и поради не познавање на односите немам намера да се впуштам во дискусија.

 • +2 гласови

  ribaro јас имам слобода на коментирам кај сакам.

  Јас сакам да кометирам овде, благодарам што си го поставил овде линкот.

  Кајмакот е местото каде треба да се одвиваат овие дискусии поради неутралноста на апликацијата.

 • +1 глас

  Игор, не сме се разбрале. Мислев дека поставеното прашање во првиот коментар се однесува за мене, затоа...

 • +2 гласови

  Никој не знае за што се работи али да се шири нешто колку и да е глупо и безвезно. Ќе те биде за македонски новинар Рибаро...

 • +1 глас

  Помина моето време за афирмација Арангеле, трагично е што твоето допрва доаѓа

 • +2 гласови

  Прост си.

 • -1 глас

  Благодарам,знам.

 • +1 глас

  А ни двајцата не знаате да стискате бе „одговори“ кога му одговарате на друг?

  „Нов коментар“ е различно од „одговор на коментар од ...“

  Ебате блог платформите што немаат нишки при разговорите и ве направија нубови сите. :(