Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Во окото на Ивица Боцевски

пријавена од woona пред 2 години, 3 месеци. (www.globusmagazin.com.mk)

Фотографијата е снимена во среда, 5 декември 2007 година, во Скопје. Поталентираните нека ја напраат wallpaper :D

станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  А ова Ивица со голи раце против бирократијата или теоријата? (бидејќи гледам фотокопии од книги) ;-)

  Како и да било, надградбата која ја руши има база во пивото... еве вака марксистички да се изразам...

 • +3 гласови

  Бидејќи моментално сум опседната со Heroes, мене ми личи како да си ја открил својата нова моќ. :)

 • +2 гласови

  what the fak значи компјутер хендлинг, и од кога и таа функција е воведена како своевидно работно место?!?
  еее гоце гоце... држач ни заеден...
  како се нервирам од вакви терминологии во нашево современие. офис менаџер, трејни, ејчар, пиар, ајти...
  ностете се у триста пм

 • +2 гласови

  тоа е детето кое ги носи компјутерите наоколу. штедат на лаптопи, а имаат дете што мкне монитори (ЦРТ) и компјутери. :)