Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Студент ФМ - Колку е „студент“?

пријавена од icko пред 1 година, 11 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Веќе цела академска година во етерот постои некомерцијалното радио наречено „Универзитетско радио - Студент ФМ“ кое оди на фрекфенцијата 92,9 FM. Ова колку за информација за тие кои никогаш не слушаат радио. Оние кои неколку пати налетале ќе им биде јасно за што станува збор

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите