Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Србиве нешто не не поштуваат :)

пријавена од freak пред 1 година, 6 месеци. (forum.bgdcafe.com)

Еве кај не коментираат и не крштеваат комшииве серверни

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Хах! Коментарот и гласот отишле за долната статија?!?!

  Некој ме банира :))))))

 • +2 гласови

  се сложувам со коментарот на долната статија :)

 • +1 глас

  срам ги било србите.. јес да ... а зашто би *не* поштувале??

 • -1 глас

  прашај го тој што е до тебе (а не е запознаен со муабетов) и ќе ти каќе да су браќа срби за нас и нашу домовину.
  Затоа што голем процент кај нас верува дека не сакаат.

 • +2 гласови

  Од сите страни - комшии за мерак.
  Да ја подигнеме Македонијава и да ја сместиме некаде кај Карибите - остров да се сториме.

 • +1 глас

  Она што го напиша еден Србин, демек „Свобода или смърт“ било на бугарски.
  Македонскиот јазик и литература е принудно сменет од страна на Српскиот режим во Југославија кога Блаже Конески го издал делото за Македонскиот јазик и литература, и со тоа јазикот направен е да биде многу поблизок со српскиот одколку со бугарскиот јазик со кој што пред '45 биле послични/посродни, но тоа не значи дека биле еден ист јазик.

  Тоа го учев јас пред 2 години по Историја и по Македонски (ни го предаде/раскажа наставникот, го немаше во учебниците).

  Моментално не се чувтсвувам слободен да се регистрирам на српски форум да тупам нешто што го запишал некој човек, го правам тоа овде затоа што сум регистриран. :)

 • +1 глас

  не се чувствуваш слободен или свободен ? :)

 • +1 глас

  Србите за малце не не посрбија...