Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Спасете го Водно

пријавена од dasaf пред 2 години, 5 месеци. (www.sekojden.com.mk)

Коли, ѓубре, скара...

станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    Се сеќавам на бламажата на некое еколошко друштво на трките на Водно пред неколку години. Застанале сите на старт линијата со транспаренти против загадувањето на Водно од 40 возила чии мотори стопроцентно го согоруваат секој грам гориво на трка која се одржува еднаш (најмногу двапати) годишно.

  • +3 гласови

    Се сеќавам у основно, додека беше Југославија, не носеа од школо на Водно да пошумуваме и да собираме ѓубре. Сега за повеќето идењето на Водно е возење до средно и седнување у кафанче + фрлање ѓубре. Уа за нив!!!