Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Скопје

пријавена од ribaro пред 1 година, 5 месеци. (refleksii.blog.com.mk)

Скопје е паланка. Не Крива Паланка, туку права паланка.

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Добро напишан текст. Интересно за читање.
  Само што проблемите се поуниверзални од само да се применат на Скопје.
  Лоши келнери и туркање преку ред има и во Загреб, и во Белград и во Париз (таму па особено се лоши келнерите)...
  Моја најголема замерка на нашиот град е ѓубрето. И невоспитаните возачи. И сељачките кафулиња на кејот.

 • +1 глас

  И ти фалат три точки на крај ... :-)

 • +1 глас

  Тоа е Скопје да, фала ти што ме потсети.

  :(

 • +2 гласови

  Што би рекол нашиот ценет, овај да, философ и автор г-дин Мухиќ,
  Скопје е конгломерат во распаѓање.