Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Пријавете ја Вашата страница на преку 20,000 интернет пребарувачи

пријавена од zborovi пред 12 месеци. (hostiraj.com)

Пријавете ја Вашата страница на преку 20,000 интернет пребарувачи како што се Google, Yahoo, MSN, Ask.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Многу ме интересира како иде ова пријавувањево. И ако дадам 1000 денари, како ќе ми докаже дека ме пријавил на 20.000 пребарувачки машини. Постојат 20.000 пребарувачки машини? PHP скриптата пополнува форми во сите нив? WTF?

  • +1 глас

    интересно, ддв во усд.