Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Пребарај - Нов македонски веб-пребарувач!

пријавена од Coolzrock пред 11 месеци, 2 седмици. (www.prebaraj.ws.mk)

Пребарај е нов македонски веб пребарувач кој бара македонски и светски веб-страници. Истотака нудиме бесплатна @prebaraj.ws.mk е-пошта. Повелете на сајтот!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  Ништо посебно, зошто да пребаруваме преку ова кога можеме многу подобро да пребаруваме преку pogodok.com.mk, najdi.org, nabu.com.mk итн..

 • +1 глас

  зошто преку погодок, најди или набу кога може преку Гугл?

  јас ќе го поздравам проектот кога ќе го видам кодот објавен за енџинот шо стои зад него.

  ајт.

 • +1 глас

  Сакаш open-source? Епа ќе биде, само треба да се среди кодот зошто има проблеми и не отвара како што треба во други веб-прелистувачи освен Safari.