Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Помош да најдам едно девојче

пријавена од gemidjy пред 1 година, 9 месеци. (blog.gemidjy.info)

Во петокот, 20ти јуни, се враќав за Битола од Скопје со автобусот во 17.00ч (тогаш тргна од СК). Во истиот автобус патуваше едно прекрасно девојче кое заборави нешто во мене. Знам дека беше прекрасно висока (не повисока од 1.75цм.), со висока нога, добро тело и имаше сина капа (ја носеше настрана)

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.