Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

По што е единствена мојата татковина – Македонија

пријавена од Lavot пред 2 години, 4 месеци. (www.taratur.com)

11. Македонија е единствената земја во светот која ја имаше легендата Тоше Проески. Но не за долго! За сто години Бугарите ќе тврдат дека Тоше бил Б`лгарин, за 300 Албанците ќе велат дека бил Албанец, а за 1000 Грците ќе го сторат Грк. За две илјади години, Македонците ќе ...

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите