Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Педофилијата - стар феномен или нова болест?

пријавена од razvigor пред 1 година, 6 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

„Медиумите сега бараат ексклузивни приказни што ќе го продадат весникот, а случаите на педофилија се токму тоа. Бројот на таквите случаи не е многу зголемен од порано, само што на овој проблем веќе не се гледа како на табу-тема.“

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.