Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Патриотска кредитна картичка

пријавена од новица пред 11 месеци. (www.cardpartner.com)

Introducing The United Macedonian Diaspora Visa Platinum® Rewards Card

станала популарна пред 10 месеци, 4 седмици | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • -2 гласови

    Да се испосмее човек на таа првата,најпопуларната :))

  • +1 глас

    Не се лоши.

  • +1 глас

    Условите и не се така лоши. 6 месеци без камата е ОК. 11.75% APR е исто така ОК. Нормално, ова важи ако имаш над 700 credit score. Башка имаш и rewards, што е исто ОК. Тоа значи дека плаќаш 1 до 5% помалце од правата цена, ако го плаќаш целиот цех на крај на месец. Ја иам бољи дил, иначе би земал нешто вакво. Мада ако имаше дизајн со знамето од Вергина, одма ќе ја лапнев. Црвена боја е ептен шизичка.