Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Охридското езеро и пештерите кај Матка во втор круг за светски чуда

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (www.a1.com.mk)

Два од три македонски предлози за ново светско чудо на природата се пласираа во вториот круг на изборот.

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Некако, не сум сигурен дека светските чуда се избираат во некој комитет, а уште помалку со гласање на интернет.
    Мислам, супер, нека ги изберат и езерото и пештерата - така ќе се знае повеќе за Македонија. Но, по што точно се тие светски чуда, не ми е сосема јасно.