Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Новогодишни ку* шеги на CNN (видео)

пријавена од Igorce пред 1 година, 3 месеци. (zdravo.com.mk)

Водителите Anderson Cooper и Kathy Griffin беа домаќини на Новогодишното шоу “во живо“на CNN. Притоа, Kathy во повеќе прилики го посрами и навреди Anderson, додека се одвиваа reality show разговорите.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    а малку да се подистражеше пред да се објават вакви работи. Кети не му вика на Андерсон туку на некој што и дофрлил од страна. Аман... во youtube описот на видеото го пишува тоа.