Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Нови коментари на Кајмакот

пријавена од jofe пред 1 година, 1 месец. (kajmakot.blogspot.com)

Бидејќи се коментира на многу пријавени статии, за да се одржи текот на дискусијата и за да сме во тек предлагам ако е технички изводливо да се стави еден модул каде ќе се појавуваат новите коментари од сите статии. Би можел да биде под Топ 10 седмицава или како одговара.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите