Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Нови коментари на Кајмакот

пријавена од jofe пред 1 година, 1 месец. (kajmakot.blogspot.com)

Бидејќи се коментира на многу пријавени статии, за да се одржи текот на дискусијата и за да сме во тек предлагам ако е технички изводливо да се стави еден модул каде ќе се појавуваат новите коментари од сите статии. Би можел да биде под Топ 10 седмицава или како одговара.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  како адреса го ставив блогот, не дека има нешто врска, туку не ми текнуваше кај да линкам :)

 • +1 глас

  Кога е вака хаотично да најдеш кој ти коментирал или одговорил и пак има по 80 коментари можам да замислам што ќе се случува ако има рсс со нови коментари. :)

  Деновиве сум зафатен со анти-спам и карма системот но да дефинитивно и ова е во тодо пошто неколку пати беше поставувано.

 • +1 глас

  некако у право е глиша .. сепак .. не е форум ова а ?

 • +2 гласови

  Па... кога нема редовно известувања на блогот. Тоа е уствари голем минис исто така.

 • +2 гласови

  Јас држам до тоа да се коментира на местото од каде што е изворно статијата, а не на кајмакот, се со цел да не се форумизира на кајмакот. Но... Предлогот е на место. И без тоа многу се коментира на кајмакот, така бар ќе се има преглед.

 • -2 гласови

  сега кармата ќе ги стигни Персеј и неговата дружба расколничка на нашиот и ваш и мој и твој премиер.

  ;)

 • +2 гласови

  Јас имам предлог исто така. Да се направи едно иконче за нови (непрочитани) коментари од последното логирање (значи временски опсег од минатата сесија до моментот на најава).

 • +1 глас

  Абе со коментариве многу е измешано, едни коментари овде едни на матичниот блог....дај нека се коментира на едно место.

 • +1 глас

  Токму сега на друго место напишав.
  Можеби не е лошо да постои можност за давање на позитивни и негативни гласови за некој пост, бидејки сега како што е, јас незнам со моето гласање дали одредениот сајт го истакнувам или го критикувам.

 • +1 глас

  држи ова.