Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Незнаењето е блаженство...

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (mail2.someecards.com)

Остроумно.

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Дека Сашо Орданоски сеуште мисли така, можам со сигурност да потврдам - имам многу јаки врски кај него. :))
  Што, впрочем, потполно се поклопува и со мојата животна филозофија: Сам и со свои раце. И не сум се зезнал, досега.

 • +1 глас

  Sorry Злочко, точен коментар, а погрешен пост. Се возбудив, што ли? :)))

 • +1 глас

  :) Што ли!

  Ај, многу те ценам како професионалец, а се чувствувам и виновен за заебанцијата што ти ја приредив пред неколку месеци... па нема да коментирам понатаму. :)))

 • +2 гласови

  опса!

 • +4 гласови

  Пак ти! :)))