Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Неверојатно сложување на чаши

пријавена од kristijan пред 9 месеци, 1 седмица. (www.selotejp.com)

Искрено да ви речам досега немам видено некој толку брзо да сложува чаши. Се прашувам само колку тренинзи имало детето за да го изведе ова. Само во Јапонија.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.