Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Моја Медицина

пријавена од Spartak пред 1 година, 5 месеци. (mojamedicina.com.mk)

Одличен сајт за кој мислам дека секој еден треба да го разгледа. Мислам дека е единствен од овој тип на Македонски јазик.

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  На македонски јазик, ама со латинично лого... Лејм...

 • +3 гласови

  и бугарски букви.

 • +1 глас

  Половина од логото :)
  Ситничар...

 • +3 гласови

  Информативен сајт.
  Само ми пречи што никаде нема потпис од никого. Ни кој е уредник, ни кој ги напишал/превел/прилагодил текстовите. Некако нелагодно се чувствувам некој да ми дава медицински совети, а да не знам кој е.

 • -3 гласови

  Ако пак е од доктор посигурно ќе се чуствуваш?

 • +1 глас

  Редот си е таков: ако имаш јавна публикација, потпиши ја. Барем кој е издавач.

 • +1 глас

  Не ми беше тоа муабетот.

  Али да, во право си, треба да има потпис.

  Сепак треба да им дадеме подршка, зошто и онака има малку македонски сајтови.

 • +2 гласови

  Супер сајт. Само ако може да им кажеме дека може сите трудови да се објавуваат како криејтив комонс трудови со најнерестриктивната лиценца, и ако тоа го прифатат ќе е екстра.

  за логото: можеби размислуваат да го прошират сајтот и на други јазици, српски/хрватски па тактички приоѓаат ? Јес да сакс :)

 • +1 глас

  Шо сте запнале за логото, глејте ја содржината.

 • +2 гласови

  Па добра е содржината, никој не спори.
  Што очекуваш од гикови, освен да наоѓаат маани на се`и сешто? :)

 • +1 глас

  Што сме се запнале? Ако се прави нешто квалитетно се прави квалитетно во секој поглед. А и содржините не се баш сјајни... имаат изобилство на печатни грешки, што е уште еден знак за несериозноста на авторите на овој веб-сајт.

 • +1 глас

  Тоа е нормална работа. Мора да има печатни грешки, и знам како е.

 • -1 глас

  новица
  каде виде бугарски букви?
  Печатни грешки? На толку текстови?
  Леле ситничарииии. :))

 • +2 гласови

  >>> каде виде бугарски букви? д-то и б-то се обратни т.е. бугарски
  во поднасловот на логото

  http://damjan.softver.org.mk/italic/

 • +1 глас

  не е нов сајтов, изгледа го наполниле еднаш и толку.

  вордан замерката е на место. треба да има потпис некаков

 • +1 глас

  дарко, од 2006 е, но за 2008 немаат платено. штета ако МАРНЕТ го избрише за 300 денари.