Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Младешкиот дух, сонце, вода плажа…

пријавена од icko пред 1 година, 10 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

овриена крв, дух кој само во овој период од животот може да се поседува, бунтовност, борба за правда, - сонце, вода, плажа, планина, алкохол, секс, дрога и Rock & Roll… Ах, толку многу динамика ни нуди овој живот, толку многу случувања кои мораат да се искористат и не смее ништо да се пропушти...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.