Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Крадење vs Пиратерија

пријавена од tom пред 1 година, 9 месеци. (on.net.mk)

Една слика вреди 1000 зборови...

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Можеше да ја хостираш сликата на tinypic или imageshack. Вака правиш две работи. Непотребно рекламираш портал кој презема содржини од другоместо без да го линка оригиналот, и второ, за 1 ден и онака нема истото да биде на тој URL.

    Сепак сликата pwnz! :)

  • +3 гласови

    Ќе биде на истото url, тарабата на секоја вест е permalink на webbuilder-от на Nextsense.

    А за првата работа во право си, следниот пат ќе се обидам да се поправам - иако јас цело време гледам рекламирање на најразлични портали...