Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Како да завршите ПМФ без да дипломирате?

пријавена од gemidjy пред 2 години, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

Прекрасно упатство за тоа како да завршите ПМФ без да дипломирате. Низ трикови и финти, споделено искуство на еден студент кој веројатно прв во поново време го примена методот за заршување на ПМФ по брза постапка. Нешто како катализација за ПМФ, со странични ефекти.

станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите