Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Глуп, глуп, глуп… американец

пријавена од zborovi пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

И така на најновата анкета, што беше спроведена во америка со цел (верувам) уште еднаш да се потврди глупавоста на американците, беше поставено едно многу просто прашање кое гласеше: Дали земјата ротира околу сонцето или сонцето ротира околу земјата?

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +6 гласови

  А ти би паднал на тестот на писменоста. Секој си има недостатоци.

  глуп = глупав
  американец = Американец
  одсекогаш = отсекогаш
  незнаат = не знаат
  сонцето = Сонцето
  земјата = Земјата (бидејќи зборуваш за планетата Земја)
  пола = половина

  Читај го Блаже Конески ...

 • +1 глас

  vordan, јас повеќе би ги читал оние пред Блаже Конески, зошто тој ни го искасапи јазикот, чукајќи на српската макина...

 • +2 гласови

  Важно ти си писмен.

  ...според ревизија извршена на граматиката од страна на зборови...

  Тоа ги решава сите наши дилеми. Отсега полесно ќе можам да спијам...

 • +2 гласови

  зборови вели „читање граматика е најглупото нешто што може човек да го направи“. Иронично зар не? :)