Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Духот на Александар не знае македонски?!

пријавена од razvigor пред 12 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Канал 5 во недела вечер објави една бизарна „ексклузивна“ „вест“ за тоа како некојси бизнисмени му платиле на еден човек да отиде во Флорида кај некој „јасновидец“ на кој наводно му се прикажал духот на Александар Македонски.

станала популарна пред 12 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  мене не ми е ни смешно више

 • +1 глас

  Ајде сите да му ја купиме книгата и да го прогласиме за крал!(баш си го има и името)
  И немојте да се фаќате за ситници, никој не праел муабет со нашиот Аце со милениуми, подзаборавил лингвистика, граматика...
  на неупатените да објаснам дека америчкиот Чавка комуницира со Александар преку телепатија а не на англиски, така што се’ ова држи вода.

 • +2 гласови

  Александар МакеДонски
  има логика, има... :)))

 • +1 глас

  Alexander McDonski...
  :)

 • +1 глас

  Тоа му е псевдоним на човекот, вистинското име му е попрозаично.