Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Донација за проектор и Сподели Кино

пријавена од kotle пред 2 години, 2 месеци. (kajmakot.softver.org.mk)

Позајмувањето на проектор не е секогаш сигурно, па од „Слободен софтвер Македонија“ повикуваат за донирање пари за проектор. Тој проектор ќе се користи за Сподели Кино, а организацијата ги вложи сите пари, кои не се доволни, за да го купи. Затоа подогната е страна да можат и други да донираат

станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.