Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Денови на почеток на академски живот

пријавена од icko пред 2 години, 9 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Се сеќавам кога јас го почувствував академскиот живот, кога се спремав за приемен испит со мислата дека тој ден одлучува за мојата иднина, кога се беше неважно… Еве сега ги гледам кутрите душички кои имаат максимум бодови од средно и конкурираат на атрактивната насока ИКИ на Електро…

станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.