Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ден на дрвото

пријавена од GoodBytes пред 2 години, 1 месец. (www.treeday.com.mk)

Официјална страница на еколошката акција Ден на дрвото.

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +4 гласови

  Обележана како неточна.

  Официјалната страница на акцијата е http://vlada.mk/

 • -1 глас

  Чекај, како неточна? Не гледам ТВ па можеби не знам... но нели на сајтот на владата нема ништо за акцијата?

 • +2 гласови

  Нешто се караа дека не била идејата на Владата туку на овие невладиниве, а Владата пушташе цели реклами по весници како таа да го прави...требаше да биде смешен коментарот...пројде моментот. :)

 • +2 гласови

  Ах, е па сори. Јас со мојата неинформираност не скопчав дека тоа е зез. :-)

  Инаку пак не можам никаде да најдам каде да се пријавам и што да правам. Им пратив мејл на тие од TreeDay, ама уште не ми одговориле (викенд е, ќе почекам).

 • +4 гласови

  Глиша, ја погоди работата!
  Расипаните државни функционери си ја присвоија акцијата.

 • +3 гласови

  Нов принцип на граѓански акции. Организираш, правиш акционен план, потоа правиш "buzz" и го протуркуваш целиот проект како паблисити стант, и оставаш владата да ти го спроведе со државен буџет. Не е лоша идејата...:)

 • +1 глас

  Се освен констатацијата дека ова е нов принцип ти е апсолутно точно. Вака фукционираат 99% од НВО-ата и фондациите во Македонија веќе 17 години.

  А МЦ-ја за тоа се разбира беа Фондација Отворено општество Македонија ;-)

 • +2 гласови

  еве го видеото:

  http://www.youtube.com/watch?v=TyMtfvehb...

 • +1 глас

  Прочитајте го ПРЕКРАСНИОТ ХУМОРИСТИЧЕН КОМЕНТАР „Ден за НАДРВУВАЊЕ“ испратен од Кољо Дијамантот, на официјалниот форум на овој сајт:

  http://www.ein-sof.com/treeday/viewtopic...