Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

АЛЕКСАНДАР ХУМАНОЉУБИВИОТ... НА КОЊ !!!

пријавена од новица пред 11 месеци, 1 седмица. (www.bagra.org)

Споменик на Александар на коњ според мене е чиста глупост, требало да го направат во љубовна поза и тоа хомосексуална. И така веќе е историски докажано дека човекот имал чудни сексуални ориентации, впрочем го имаше веќе на филм, па мора да било вистина.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  коментарите вредат:)

 • +2 гласови

  така је, коментарите се бољи од писаното :)

 • -1 глас

  Aко не приметувате на мала врата преку хајката против спомениците се наметнува дилема, СПОМЕНИЦИ идентитет култура историја или ЕУ НАТО “сигурност“ итн што по ништо не се разликуваа од СДС(бјр)мовските политики

  Најверојатно целата хајка е диригирана од исто место. Од кај Милчин.