Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

5 години патешествие на една улица од 2км

пријавена од глиша пред 2 години, 11 месеци. (volanskopje.blogspot.com)

Квалитетно истражена сторија за изградбата на улицата „Словенечка“ која е проектирана пред 50 години да ги поврзе Чаир и Карпош, утврдено дека ќе се гради пред 5 години и на секои пет-шест месеци некој одговорен праќал соопштенија по медиумите дека готово од идниот месец почнува со градба.

станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Сешто

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.