Кајмакот / Свежи статии за seshtohttp://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Последени свежи статии во /seshto/mkЛисичје крзно, Еднорог и Новогодишна елка http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Lisichje_krzno_Ednorog_i_Novogodishna_elka/Што имаат заедничко конус, крзно на лисица и новогодишна елка? Одговор: Сите се случуваат во соsвездието Еднорог (Monoceros). Fri, 09 Apr 2010 20:12:42 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Lisichje_krzno_Ednorog_i_Novogodishna_elka/