Кајмакот / zabavahttp://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Послeдни популарни статии во /zabava/mkНе, ова е Гугл транслејт на Македонски http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ne_ova_e_Gugl_translejt_na_Makedonski/Гугл транслејнт на Македонски (You look great.) Tue, 25 Aug 2009 19:13:59 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ne_ova_e_Gugl_translejt_na_Makedonski/Реклама за депилација http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Reklama_za_depilacija/„Здраво, Бушавко! Мама дома е?!“ Една од подуховитите реклами што сум ги видел... Широко препорачувам! Sat, 01 Aug 2009 14:05:53 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Reklama_za_depilacija/И ти си идиот! http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/I_ti_si_idiot/Проект на Владата на Контрабанда (Еднооки) Tue, 23 Jun 2009 09:06:48 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/I_ti_si_idiot/’Цигла во ѕидот’ и ’Параноја’ http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Cigla_vo_dzidot_i_Paranoja/Култните ’Another brick in the wall’ од Пинк Флојд и ’Paranoid’ од Блек Сабат во најоткаченото хармоникашко издание што го имате слушнато досега во животот! Tue, 16 Jun 2009 16:40:34 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Cigla_vo_dzidot_i_Paranoja/The Sex Education Show http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/The_Sex_Education_Show/Итересна британска документарна серија во продукција на ТВ каналот „Channel 4“, наменета првенствено за тинејџери + торент. Mon, 08 Jun 2009 20:58:40 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/The_Sex_Education_Show/Уште еден Чак Норис пост http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ushte_eden_Chak_Noris_post/Чак Норис иде со маичка со слика на Бранко на митинг на ВМРО и стои во прв ред. Fri, 22 May 2009 09:17:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ushte_eden_Chak_Noris_post/Излезе новиот Star Trek http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Izleze_noviot_Star_Trek/Филмот се прикажа вчера низ кината во САД и за само еден ден успеа да собере цели 33 (триесет и три) милиони долари... Sun, 10 May 2009 11:45:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Izleze_noviot_Star_Trek/Сајд, Рекламација, Портабол и Модилации http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sajd_Reklamacija_Portabol_i_Modilacii/Одамна не сум пријавил ништо, ама на ова не можев да одолеам. Фала @jpetrov Sat, 09 May 2009 23:52:32 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sajd_Reklamacija_Portabol_i_Modilacii/Крајот на интернетот http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Krajot_na_internetot/Последната страница на интернет. Tue, 28 Apr 2009 06:48:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Krajot_na_internetot/Менаџери и ... http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Menadzheri_i/Зарем не?! Sun, 26 Apr 2009 08:43:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Menadzheri_i/MyAnimeList.net http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/MyAnimeListnet/Една од најдобрите интернет бази целосно креирана од фанови. Многу убав пример што може да се изгради заеднички. За сите љубители на аниме и манга. Tue, 07 Apr 2009 09:47:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/MyAnimeListnet/Нова сезона Јапанорама, со 5цм во секунда http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Nova_sezona_Japanorama_so_5cm_vo_sekunda/Петок, 10 април 2009, Културен центар ЦК. Со бавното будење на црешите, полека се враќаме со проекциите на јапонски аниме и играни филмови. Wed, 08 Apr 2009 10:58:47 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Nova_sezona_Japanorama_so_5cm_vo_sekunda/Формулар од блиската иднина? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Formular_od_bliskata_idnina/Пријава за забава Mon, 30 Mar 2009 21:21:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Formular_od_bliskata_idnina/Синко, кревет http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sinko_krevet/- "Синкооо кревет" - а тој одговара: - "Не фала, имам стан!". Mon, 30 Mar 2009 11:02:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sinko_krevet/За кого гласавте? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_kogo_glasavte/Ч.. ....с Mon, 23 Mar 2009 15:47:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_kogo_glasavte/Sitcom вести http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sitcom_vesti/Домашните вести да ги прават како комедиите од типот „Лудите 70-ти“, „Сите го сакаат Рејмонд“, „Како ќе каже Џим“, „Бекер“, и така редум, ми ја сфаќате поентата, нели? Не? Молам? Па како не :( Thu, 19 Feb 2009 09:28:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sitcom_vesti/За Габриела од шпанската серија http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_Gabriela_od_shpanskata_serija/Плаче Габриела, плаче гатачката, плачат сите мажи во серијата, плаче и баба ми која ја следи серијата, плачам и јас бидејќи на Габриела конечно и тргна. Wed, 18 Feb 2009 19:38:30 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_Gabriela_od_shpanskata_serija/Еволуција во обратна насока http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Evolucija_vo_obratna_nasoka/Придонесувам со неколку идеи за слични апликации за кои има побарувачка на македонскиот и околните пазари, а може да се употребат и како основа за оние фотографски скаламуции нацртани на картон или даски, со дупка за вметнување на главата [сликите се од Александар и Букефал :))))] Sun, 15 Feb 2009 19:01:40 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Evolucija_vo_obratna_nasoka/Новости за Star Trek Online http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Novosti_za_Star_Trek_Online/Новости за Star Trek MMORPG играта. Нови детали, слики и видео. Tue, 10 Feb 2009 18:09:54 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Novosti_za_Star_Trek_Online/Последната економска катастрофа во стрипчето Calvin & Hobbs http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Poslednata_ekonomska_katastrofa_vo_stripcheto_Calvin_Hobbs/Објаснето и најголемите лаици да го сватат. :) Wed, 11 Feb 2009 16:37:26 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Poslednata_ekonomska_katastrofa_vo_stripcheto_Calvin_Hobbs/