Кајмакот / zabrcanec - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/zabrcanec/Послeдни пријавени статии од zabrcanecmkБог се симна на земјата http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Bog_se_simna_na_zemjata/Слободан Томиќ го симна Бог оти Гласот на народот така му кажал. Wed, 21 Jan 2009 22:34:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Bog_se_simna_na_zemjata/Послушна "иднина" http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Poslushna_idnina/Кратки видео елаборати за проблемот на македонската младина наречен полтронство, послушност, корумпираност, умилкување... Wed, 24 Dec 2008 19:10:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Poslushna_idnina/Дали македонските студенти го бараат невозможното? http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Dali_makedonskite_studenti_go_baraat_nevozmozhnoto/ТВ прилозиве говорат за 2 важни студентски настани кои деновиве ја разбрануваа младинската мисла и севста за студентски права и студентска слобода. Го бараат ли студентите во Макдонија невозможното или ова е само еден скромен чекор пред повторно да бидат замолчени? Имаат ли свој заштитник? Tue, 16 Dec 2008 21:13:12 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Dali_makedonskite_studenti_go_baraat_nevozmozhnoto/