Кајмакот / vikt0r - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/vikt0r/Послeдни пријавени статии од vikt0rmkЛугархија број 3, декември 2008 http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Lugarhija_broj_3_dekemvri_2008/Нема опис... Mon, 15 Dec 2008 11:39:03 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Lugarhija_broj_3_dekemvri_2008/Доживотна пензија за ракометарките http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Dozhivotna_penzija_za_rakometarkite/Браво! Mon, 08 Dec 2008 00:13:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Dozhivotna_penzija_za_rakometarkite/Зошто twitter? http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Zoshto_twitter/Одлична статија за моќта на twitter. Јас лично бев против овај мал сервис ама од пред недела-две и јас масовно (на цело село) го користам. Mon, 24 Nov 2008 11:35:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Zoshto_twitter/Гори, гори... http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Gori_gori/Телевизија Орбис Битола. Fri, 21 Nov 2008 21:08:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Gori_gori/"Лугархија" Број 02, ноември 2008 http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Lugarhija_Broj_02_noemvri_2008/Речено, сторено. Sat, 15 Nov 2008 01:21:09 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Lugarhija_Broj_02_noemvri_2008/Супер, сега има и правопис. http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Super_sega_ima_i_pravopis/Во инстант речникот на 365.com.mk е додаденаи опција за правопис. Fri, 07 Nov 2008 21:37:50 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Super_sega_ima_i_pravopis/Компјутер пред секое дете? Не, не заслужуваат. http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kompjuter_pred_sekoe_dete_Ne_ne_zasluzhuvaat/Авторот на текстов треба да се засрами за работите и штетите што ги направил врз компјутерите. А тоа што ги чистел и средувал каблите не е никаков плус тоа е морална обврска. Има и неколку непотребни упатства што ме извадија од такт кога ги читав. Срамота! Wed, 05 Nov 2008 01:56:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kompjuter_pred_sekoe_dete_Ne_ne_zasluzhuvaat/Жена http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Zhena/Уморна, многу уморна. Сепак црнец е во прашање. Sun, 02 Nov 2008 21:55:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Zhena/1.689.7 km поминати со еден резервоар на Peugeot 308 http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/16897_km_pominati_so_eden_rezervoar_na_Peugeot_308/Во просек трошел 3.41 литри на 100 километри, прилично малце за комфорен автомобил со 5 врати. Sat, 01 Nov 2008 13:59:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/16897_km_pominati_so_eden_rezervoar_na_Peugeot_308/Windows Live Messenger решение за ГНУ/Линукс http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Windows_Live_Messenger_reshenie_za_GNULinuks/Факт е дека за ништо не би го заменал Пиџин, меѓутоа ова ми излгеда доста интересно. Tue, 21 Oct 2008 21:16:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Windows_Live_Messenger_reshenie_za_GNULinuks/Излезе првиот број на Лугархија http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Izleze_prviot_broj_na_Lugarhija/Многу сме јаки! Wed, 15 Oct 2008 06:14:49 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Izleze_prviot_broj_na_Lugarhija/25 највлијателни луѓе на „мрежата“ http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/25_najvlijatelni_lugje_na_mrezhata/Ми се бендиса статијава, многу. Mon, 06 Oct 2008 11:32:26 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/25_najvlijatelni_lugje_na_mrezhata/Лимуксика = уметноста на создавање и снимање Музика на Линукс http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Limuksika_umetnosta_na_sozdavanje_i_snimanje_Muzika_na_Linuks/Како што можев да укапирам типот се занимава со правење на музика исклучуво користејќи ГНУ/Линукс. Браво! Sun, 28 Sep 2008 21:10:31 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Limuksika_umetnosta_na_sozdavanje_i_snimanje_Muzika_na_Linuks/Звук на сол http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Zvuk_na_sol/После маглевиот воз (http://www.solipamet.com/2008/09/maglev-voz-igrachka/) ова вреди да се пријави. Sun, 28 Sep 2008 21:22:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Zvuk_na_sol/Петиција за Манаки http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Peticija_za_Manaki/Браво за http://www.konzuli.com Thu, 02 Oct 2008 20:16:11 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Peticija_za_Manaki/Големината не е важна http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Goleminata_ne_e_vazhna/Слатко се изнасмеав :)) Fri, 03 Oct 2008 13:42:27 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Goleminata_ne_e_vazhna/Повеќе од една почетна страна во Firefox http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Povekje_od_edna_pochetna_strana_vo_Firefox/Досега немав потреба од ваква работа (или мислев дека немам), сега мислам дека е многу корисно барем за мене. Fri, 10 Oct 2008 23:52:10 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Povekje_od_edna_pochetna_strana_vo_Firefox/0.16 денари по минута разговор http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/016_denari_po_minuta_razgovor/WoW Tue, 21 Oct 2008 17:07:06 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/016_denari_po_minuta_razgovor/Насилен криминал http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Nasilen_kriminal/Ме потсети на ова реметење: http://makvideo.net/play.php?vid=541 LoL Wed, 22 Oct 2008 17:55:11 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Nasilen_kriminal/DJ Ervan http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/DJ_Ervan/Тие свират, ние играме. Пак! Mon, 03 Nov 2008 11:03:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/DJ_Ervan/