Кајмакот / ta4ka - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/ta4ka/Послeдни пријавени статии од ta4kamkЗа кого гласавте? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_kogo_glasavte/Ч.. ....с Mon, 23 Mar 2009 15:47:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_kogo_glasavte/Еден од најлошите http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Eden_od_najloshite/... македонски сајтови Fri, 30 Jan 2009 10:10:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Eden_od_najloshite/Како француски уметник ја насликал иднината http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kako_francuski_umetnik_ja_naslikal_idninata/Во која што сега живееме. Не е баш од мк сфера али мислам дека ќе ви биде интересно. Tue, 20 Jan 2009 10:17:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kako_francuski_umetnik_ja_naslikal_idninata/Менувам Томос за ваучер http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Menuvam_Tomos_za_vaucher/Уште еден бисер по огласите. Mon, 15 Dec 2008 10:49:16 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Menuvam_Tomos_za_vaucher/Откриена марихуана стара 2.700 години http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Otkriena_marihuana_stara_2700_godini/Марихуана стара отприлика 2.700 години е пронајдена во северозападниот дел на Кина. „Погребаната“ трева е пронајдена во гробот на еден маж со светол тен, најверојатно шаман. Tue, 02 Dec 2008 11:58:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Otkriena_marihuana_stara_2700_godini/Google го фака кризата http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Google_go_faka_krizata/Google Layoffs - 10,000 Workers Affected Tue, 25 Nov 2008 14:07:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Google_go_faka_krizata/1 Убиен на ПМФ Горна зграда http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/1_Ubien_na_PMF_Gorna_zgrada/ 1 ubien kaj pmf gorna zgrada e? stvarno? obikolen e cel pmf so specijalci. Wed, 26 Nov 2008 11:26:36 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/1_Ubien_na_PMF_Gorna_zgrada/Мојата дипломска http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Mojata_diplomska/Поентата на сајтов е да најдете нова музика за слушање. Пишете коментари што мислите. Wed, 12 Nov 2008 00:22:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Mojata_diplomska/Навики од програмирање http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Naviki_od_programiranje/I really need control+Z in real world. Wed, 05 Nov 2008 00:53:47 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Naviki_od_programiranje/Димчевски на листа на најдобри логоа http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dimchevski_na_lista_na_najdobri_logoa/Некаде на средината на страната, има и димчевски web print multimedia. Сигурно е македонец, сегде не има :) Thu, 02 Oct 2008 11:04:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dimchevski_na_lista_na_najdobri_logoa/Купувам Ф4 копче (тастер) http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kupuvam_F4_kopche_taster/Си гледам огласи, кога што да видам нов бисер. :) Fri, 26 Sep 2008 19:07:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kupuvam_F4_kopche_taster/Девојките на сеат http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Devojkite_na_seat/Дамн Tue, 02 Sep 2008 01:49:30 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Devojkite_na_seat/Дизајнер & Пријател http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dizajner_Prijatel/За сите луѓе кои ви дошле да им го средите компјутерот бидејќи сте компјутерџијата од маало. Tue, 12 Aug 2008 12:04:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dizajner_Prijatel/Дамјан Станкович награда за усб Дизајн http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Damjan_Stankovich_nagrada_za_usb_Dizajn/Србин добил награда за добар усб дизајн, како пчела личи(оса за песимистите). Tue, 29 Jul 2008 04:54:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Damjan_Stankovich_nagrada_za_usb_Dizajn/Македонија популарна на digg.com http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Makedonija_popularna_na_diggcom/Poor Country has 95% Wi-Fi coverage Sat, 12 Jul 2008 12:03:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Makedonija_popularna_na_diggcom/Дали ова е новиот Enterprise ? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dali_ova_e_noviot_Enterprise/Captain Jean-Luc Picard, of the USS Enterprise Captain Jean-Luc Picard, of the USS Enterprise Thu, 08 May 2008 17:52:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dali_ova_e_noviot_Enterprise/Го знаете ли педер.com http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Go_znaete_li_pedercom/За контакт peder@peder.com Wed, 23 Apr 2008 13:24:15 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Go_znaete_li_pedercom/8 работи што ги има кажано Ајнштајн! http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/8_raboti_shto_gi_ima_kazhano_Ajnshtajn/1- “Imagination is more important than knowledge.” ... Sun, 13 Apr 2008 15:08:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/8_raboti_shto_gi_ima_kazhano_Ajnshtajn/Аххо се врати! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Ahho_se_vrati/CONFIRMED BY YARMAN, TORRENTFREAK, DARKSIDE RG, MININOVA, ETC. Wed, 12 Mar 2008 03:54:36 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Ahho_se_vrati/Ново име за нашата држава? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Novo_ime_za_nashata_drzhava/# Супермакедонија # Оаза на мирот # Потенцијална Империја Македонија (ПИМ) # Македонија42 # М4К3Д0НИЈ4 Fri, 22 Feb 2008 17:24:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Novo_ime_za_nashata_drzhava/