Кајмакот / starchild - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/starchild/Послeдни пријавени статии од starchildmkКако работи TIME.mk ? http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Kako_raboti_TIMEmk/Сите детали за тоа како работи TIME.mk Оваа статија е дел од ICT Innovations Conference (http://ict-act.org/) одржана во Охрид, од 28 до 29 Септември 2009. Tue, 29 Sep 2009 17:58:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Kako_raboti_TIMEmk/RSS канали за TIME.mk http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/RSS_kanali_za_TIMEmk_1234460190/Официални RSS канали за TIME.mk Плус нови категории: СКОПЈЕ, ЗДРАВЈЕ, БЛОГОВИ Thu, 12 Feb 2009 17:36:30 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/RSS_kanali_za_TIMEmk_1234460190/Новото руво на TIME.mk http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Novoto_ruvo_na_TIMEmk/за сите news nerds, "нов" дизајн, нови категории, приказ на најнови вести, итн. Wed, 10 Dec 2008 10:11:14 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Novoto_ruvo_na_TIMEmk/Конечно и "Гугл" вести за Македонија http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Konechno_i_Gugl_vesti_za_Makedonija/http://time.mk ги чита сите извори на вести од македонија, весници и телевизии кои имаат веб страници. Потоа детектира кои се на иста тема и ги рангира во зависност од популарноста и колку се вестите нови. корисничкиот интерфејс треба малку да се подобри, но како за прва драфт верзија е одлично. Thu, 03 Jul 2008 13:59:19 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Konechno_i_Gugl_vesti_za_Makedonija/WWW.BORG.MK http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/WWWBORGMK/nov search engine za MK. generalno slichni rezultati so nabu, bidejkji edniot od avtorite na nabu, prof. Igor Trajkovski koj raboti vo Google, navodno zaminal od nabu i go zapocnal ovoj proekt. interfejsot e podobar od nabu i e pobrz. isto taka slikite se porelevantni. Sun, 29 Jun 2008 12:52:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/WWWBORGMK/Маркетинг за секого http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/Marketing_za_sekogo/TIME.mk го пушти системот за автоматска продажба на рекламен простор. Воглавно постојат 2 типа на продажби: Со аукција (наддавање) и со купување на проценти од прикажувањата на одредена позиција. Повеќе детали овде: http://ad.time.mk/info/faq/ Mon, 14 Sep 2009 14:39:15 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/Marketing_za_sekogo/