Кајмакот / sinbos - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/sinbos/Послeдни пријавени статии од sinbosmkМакедонска мистерија http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Makedonska_misterija/Јас прв пат слушам за ова место...Прочитајте,доста интересно! Fri, 23 Jan 2009 08:28:48 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Makedonska_misterija/Идиотски квизови http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Idiotski_kvizovi/Добро бе ќе се свестиме ли народов некогаш? Квизов е чиста кражба,многу просто функционира,само неупатениот ќе се излаже...Имено,просто прашање,како што и обично се,ќе се залета народ да заработи некое денарче...Сите повици намерно се држат во IVR-от нон стоп и така ги лапаат парите од нас! Thu, 27 Nov 2008 11:44:53 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Idiotski_kvizovi/Каде со паркингов? http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kade_so_parkingov/Аман више со тоа место за паркирање,никад нема ништо да решат... Wed, 12 Nov 2008 12:21:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kade_so_parkingov/Луѓе внимавајте..... http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Lugje_vnimavajte/Труење со храна,мислам дека ретко кој внимава на тоа,тешко на семејството на девојчето,примете сочуство... Mon, 04 Aug 2008 11:40:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Lugje_vnimavajte/Брат Љубе ослободен! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Brat_Ljube_osloboden/Тарчуловски 12 години,СРАМОТА..... Thu, 10 Jul 2008 13:24:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Brat_Ljube_osloboden/Страшно... http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Strashno/Нема коментар.... Tue, 08 Jul 2008 17:18:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Strashno/Ова мора да ви се допадне http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ova_mora_da_vi_se_dopadne/Желба за растење.... Thu, 03 Jul 2008 14:38:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ova_mora_da_vi_se_dopadne/Ете како ја гледа светот Македонија http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Ete_kako_ja_gleda_svetot_Makedonija/Отворете ја фото галеријата.... Tue, 01 Jul 2008 09:19:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Ete_kako_ja_gleda_svetot_Makedonija/Грција стави вето на МАТ http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Grcija_stavi_veto_na_MAT/Ееее,а ние сеуште ништо не бојкотираме.... Wed, 16 Apr 2008 14:40:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Grcija_stavi_veto_na_MAT/Црна дупка... http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Crna_dupka/Интересна анимацаија-објаснување како функционира црна дупка... Thu, 13 Dec 2007 14:58:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Crna_dupka/Светиот грал во Македонија?? http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Svetiot_gral_vo_Makedonija/Миленко Неделковски за абасадата на Кале... Wed, 12 Dec 2007 11:36:13 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Svetiot_gral_vo_Makedonija/Кој рече дека човекот не може да лета? http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Koj_reche_deka_chovekot_ne_mozhe_da_leta/Интересно,за 226 долари.... Fri, 14 Dec 2007 13:15:32 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Koj_reche_deka_chovekot_ne_mozhe_da_leta/мистерии... http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/misterii/Мистерии за универзумот,животот,цивилизацијата на Маите..... Fri, 14 Dec 2007 13:57:48 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/misterii/"Мирното" славење на албанците http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Mirnoto_slavenje_na_albancite/Ете колку мирно прославуваа... Fri, 29 Feb 2008 14:14:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Mirnoto_slavenje_na_albancite/Протест http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Protest/Стварно вака би требало да протестираме.... Tue, 11 Mar 2008 10:00:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Protest/Петиција за нашето си име http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Peticija_za_nasheto_si_ime/Ај да се надеваме дека ќе има ефект потпишувањето на петицијава... Thu, 13 Mar 2008 08:12:09 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Peticija_za_nasheto_si_ime/Македонска нација.... http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonska_nacija/Пристигна нова провокација против Грција. Овој пат од страна на помошник државниот секретар на САД... Tue, 08 Apr 2008 13:20:11 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonska_nacija/ИСТЕКУВА БУКУРЕШКИОТ ДОГОВОР ВО 2012 ПО 99 ГОДИНИ http://kajmakot.softver.org.mk/politika/ISTEKUVA_BUKUREShKIOT_DOGOVOR_VO_2012_PO_99_GODINI/Е добро би било да си ги имаме назад.... Fri, 18 Apr 2008 07:53:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/ISTEKUVA_BUKUREShKIOT_DOGOVOR_VO_2012_PO_99_GODINI/Паранормален фестивал http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Paranormalen_festival/Интересно би било да има и кај нас нешто вакво (смао без "јасновитциве" што секојдневно ги гледаме... Mon, 19 May 2008 12:05:53 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Paranormalen_festival/Самоубиство!? http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Samoubistvo/Е сеуште немам слушнато некој да се удави во кофа со вода... свака част мајсторе... Mon, 23 Jun 2008 08:32:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Samoubistvo/