Кајмакот / samuil - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/samuil/Послeдни пријавени статии од samuilmkНад 300 илјади невработени и најави за нови отпуштања ... http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Nad_300_iljadi_nevraboteni_i_najavi_za_novi_otpushtanja/Под итно да се донесе закон за алкохол само до 12h изутрина. Најитно да се донесе закон против абортус. Инстант да се направи спот и пушти на ТВ за успехот на овие закони. Скоро сум сигурен дека со ова значително ќе се намали невработеноста. 24/7h реклами - остваруваме ?!? Tue, 25 Nov 2008 09:01:45 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Nad_300_iljadi_nevraboteni_i_najavi_za_novi_otpushtanja/Груевски - зошто 24 часа реклами во наредните 4 год http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Gruevski_-_zoshto_24_chasa_reklami_vo_narednite_4_god/Како Груевски ја направи медиумската пропагандна империја и како тоа е одлична "win-win" ситуација за сите - освен Македонскиот народ. Sun, 16 Nov 2008 12:36:13 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Gruevski_-_zoshto_24_chasa_reklami_vo_narednite_4_god/Pure Open Source No Longer a Viable Business Model http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Pure_Open_Source_No_Longer_a_Viable_Business_Model/Размислување од бизнис апект за Open Source. Wed, 15 Oct 2008 23:13:37 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Pure_Open_Source_No_Longer_a_Viable_Business_Model/