Кајмакот / roxy - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/roxy/Послeдни пријавени статии од roxymkИнтервју за вработување http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Intervju_za_vrabotuvanje/Занимливо и инструктивно сведочење на Надежна која повеќе пати се има осврнување на овие теми од општеството. Секако дека познато ви е ова како ’добарден’, меѓутоа интересна е дебатата со големиот апологет за феудално и робовласничко општество Лавот-гравот. Wed, 11 Mar 2009 18:59:54 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Intervju_za_vrabotuvanje/Поздрав до вардарските Лавчиња http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Pozdrav_do_vardarskite_Lavchinja/После неколку судири овде последица на срцепарателните ефтини бедни текстови на Ристо Никовски а пријавени и бранети од Лавче, информирани сме дека таму некои соросоидни предлози за името како Сев.Мкд се предавство но Вардар Македонија - Е СУПЕР ИМЕНЦЕ ! Tue, 16 Jun 2009 16:03:36 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Pozdrav_do_vardarskite_Lavchinja/